Ainekset:
- 2 sipulia
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 siivua vaaleaa leipää
- 1 prk tomaattimurskaa
- 2 rkl tomaattipyrettä
- 10 salvianlehteä
- ½ ruukkua basilikaa
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 1½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 800 g naudan jauhelihaa
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne pannulla kypsiksi. Anna jäähtyä.
- Murusta leipä kulhoon ja lisää tomaattimurska ja -pyre. Hienonna salvian ja basilikan lehdet. Lisää yrtit, mausteet ja juusto tomaattimurskan ja leivän joukkoon. Sekoita myös sipulit ja jauheliha mukaan.
- Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla. Muotoile vuokaan massasta tiivis pötkylä. Paista 30 minuuttia.
Lisukkeeksi käy esim. spagetti tai paistetut perunat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti