perjantai 6. huhtikuuta 2018

Kasarmimuonaa: Tonnikalapiirakka

Vielä kerran piirakkaa ja sitten saa tähän erään loppua piirakkaharrastus... Tonnikalapiirakalle oli tarve ja sille löytyi useitakin reseptejä. Alla helppotekoinen kombinaatio valmispohjalla.

Ainekset:
  • Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, suolainen 380 g
  • 1 prk kermaviiliä
  • 3 kananmunaa
  • 100 g fetaa
  • 1 - 2 prk tonnikalaa 
  • 2 tomaattia
  • 1 dl  juustoraastetta
  • suolaa
  • pippuria
Valmistus:
  1. Sulata pohjataikina ja levitä sitten vuokaan jonka halkaisija on n. 25-28 cm. Vuokaa ei tarvitse voidella.
  2. Sekoita kermaviili ja kananmunat yhteen ja lisää hieman suolaa ja pippuria. 
  3. Pilko tomaatit.
  4. Laita pohjan päälle tonnikalat, tomaatit ja feta. Lisää kermaviili-munaseos. Ripottele päälle juustoraaste. Tonnikalaa voi laittaa yksi tai kaksi purkkia, riippuen vuoan koosta ja tilavuudesta. Kahdella tulee ruokaisampi.
  5.  Paista alatasolla 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia.
Helppo tehdä ja hyvä tuli, suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti