Ainekset:
- Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, suolainen 380 g
- 1 prk kermaviiliä
- 3 kananmunaa
- 100 g fetaa
- 1 - 2 prk tonnikalaa
- 2 tomaattia
- 1 dl juustoraastetta
- suolaa
- pippuria
- Sulata pohjataikina ja levitä sitten vuokaan jonka halkaisija on n. 25-28 cm. Vuokaa ei tarvitse voidella.
- Sekoita kermaviili ja kananmunat yhteen ja lisää hieman suolaa ja pippuria.
- Pilko tomaatit.
- Laita pohjan päälle tonnikalat, tomaatit ja feta. Lisää kermaviili-munaseos. Ripottele päälle juustoraaste. Tonnikalaa voi laittaa yksi tai kaksi purkkia, riippuen vuoan koosta ja tilavuudesta. Kahdella tulee ruokaisampi.
- Paista alatasolla 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia.
Helppo tehdä ja hyvä tuli, suosittelen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti