Ainekset:
- 2 grillimakkaraa (käytin tietysti ryynimakkaraa, 3 kpl. Toimii hyvin vaikkakin tahtoo muussautua paistettaessa. Muussautuu joka tapauksessa viimeistään mahassa...).
- 1 ruukku lehtipersiljaa
- 400 g pastaa
- 2 rkl merisuolaa (pastan keittoon, yllättävän suuri annos)
- 2 rkl kokojyvä-dijonsinappia
- 1 prk ranskankermaa
Valmistus:
- Leikkaa makkarat ohuiksi siivuiksi. Hienonna lehtipersilja.
- Laita pastalle iso kattilallinen vettä kiehumaan. Kuumenna pannu ja paista makkarasiivut keskilämmöllä rapeiksi molemmin puolin. Suolaa vesi ja keitä pasta.
- Valuta pasta ja nosta se pannulle. Lisää sinappi ja ranskankerma. Sekoita joukkoon lehtipersilja.
Toimiva perusmuona. Annos on vähintään riittävä neljälle kasarmioloissa ja uskoisin että jopa kentälläkin: pasta täyttää hyvin. Suosittelen kokeilemaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti