maanantai 30. maaliskuuta 2015

Lainaus Savon Sanomista 29.3.2015

Löytyi joku toinenkin, joka ajattelee tietyllä tavalla yhtälailla huvittuneen huolestuneesti Suomen nykyistä puolustuskykyä. Koska en ryhdy kirjoittajan tekstiä "sorvaamaan", enkä niin ollen vääristele hänen kirjoitustaan, julkaisen sen valokuvammuodossa. Mies puhuu vähän, mutta asiaa.


4 kommenttia:

  1. Reservin upseerin arvosta huolimatta olen sitä mieltä että Natoon pitää pyrkiä mahdollismman pian. Artikla 5 on ainoa uskottava tukilupaus, EU:n turvatakuut eivät sitä ole. Ja ruåtsalaisten kanssa puuhastelu naurettavaa hommaa; nähtiinhän se jo viime sodassa mihin ne p..ahousut pystyvät tosipaikan tullen. Tarkennus vielä: puhun ruåtsin valtiosta, en niistä vapaaehtoisista joita sieltä tuli. Kunnia heille.

    VastaaPoista
  2. Hei..hei mies! Nyt mennään aralle alueelle.. enkä tarkoita kissoja tai erotiikkaa..Nato-keskustelu lienee lähellä politiikkaa.. ja tiedäthän etten pelkää nato-keskustelua, mutta mietipä mitä ajattelee meistä ne lukijat, joita on paljon ja jotka haluaisivat Natoon, mutta eivät vain pääse. Ollaan "riidelty" aikaisemminkin Natosta... Taas taidetiin päästä Nsa:n tarkkailuun...

    VastaaPoista
  3. Totta; Nato-kysymyksestä tehdään politiikkaa. Minusta ei kuitenkaan sitä ole vaan selviytymisen välttämättömyys. Venäjä kun tulee aina olemaan heti tuossa naapurissa...

    VastaaPoista
  4. Juu, ellei Kiina sitten ... muistat varmaan vitsin: "Suomen ja Kiinan välisellä rajalla jälleen kahakoita..." New York Timesissä? Mutta olet katsonut rj3 emailia?

    VastaaPoista