Edelleen piirakkaa pukkaa... Pitänee vaihtaa tämän blogin nimi "Kypsien piirakoiden puuhanurkaksi"...
Tämänkertainen ohje löytyi IS Ruokalan puolelta ja on kasvispiirakka.
Ainekset:
- 1 peruna-ruistaikina pakastealtaasta
- 1 rkl dijon-sinappia
- kourallinen parmesaaniraastetta
- 500 g kirsikkatomaatteja
- 1,5 tl rosmariinia
- isoja kapriksia
Valmistaminen:
- Lämmitä uuni 225 asteeseen.
- Kauli sulanut taikina 0,5 cm paksuksi levyksi ja aseta se noin 25x35 cm uunivuokaan leivinpaperille.
- Voitele pohja dijon-sinapilla ja ripottele päälle parmesaanijuustoa.
- Pese ja puolita tomaatit ja levitä tasaisesti pohjan päälle.
- Ripottele päälle suolaa ja rosmariinia.
- Nosta uuniin noin 30 minuutiksi, kunnes pohja on kypsää ja tomaatit paahtuneita.
- Puolita päälle kapriksia ja tarjoa kuumana tai lämmitettynä.
Ihan ok muonaa tuli, mutta en lähde vielä arvosanaa kuitenkaan antamaan. Syöjien joukossa oli eräs, joka ei dijon -sinappia siedä ja näin ollen jouduin tyytymään tavanomaiseen sinappiin. Ehkä tästä johtuen muonasta puuttui potkua ja sen vuoksi sitä pitää uudemman kerran kokeilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti