torstai 2. marraskuuta 2017

UNICAT - Kypsän hepun matkailuauto

Hankin itselleni UNICAT -matkailuauton heti kun saan lotossa (miljoona)voiton. Kypsä heppu ei matkaile millään lasikuituisella p-huussilla vaan oikealla maastoajoneuvolla ja sellaisia valmistaa saksalainen UNICAT. Kyseessä on kuorma-auton rungolle rakennetut erikoisajoneuvot joissa on kaikki vermeet saunaa lukuunottamatta (jonka senkin saksalainen varmaan rahalla rakentaa...).

Polttoaineet ja vedet riittää pitkäänkin oleskeluun erämaassa eikä mukavuudessa tarvitse silti liisiä. Kuvia alla, ensinnä muutamaa korimallia:

Katu-uskottava:


Kompakti:
Keskikoko:




Ja pari sisustuskuvaa, hieman liian kodikasta on kenttäkäyttöön mutta materiaalit ja värit voinee tuunata kun sitä rahaa on riittävästi.




Kuorma-autokorttihan tuohon tarvitaan mutta edelleenkään ei ole ongelma kun sitä rahaa on... Ja käyttötunteja vehkeelle järjestyy sen samaisen rahan kautta eli kun työ ei haittaa harrastuksia.

Tästähän ei muuta enää puutu kuin että osaisi etukäteen arvata ne numerot perjantaina tai lauantaina. Siis pikku juttu, jälkikäteen katsottuna helppoja numeroita.

Laitan tähän copyrightin ja linkin jotta ei tule sanomista:

All pictures copyright © 2015 UNICAT GmbH .

Edit: Kuten alla kommenteissa todetaan, Itävallassa näyttää olevan kilpailija Unicatille, nimittäin Actionmobil GmbH.

Edit: Ameriikastakin löytyy vastaavaa kalustoa ja on myös ameriikkalaisen näköistä:




Kuvat Copyright Earthroamer Inc.

Kyseessä on siis EarthRoamer ("Maankiertäjä") -niminen yritys jonka webbisivut löytyvät täältä.


4 kommenttia:

  1. Kilpaileva toimija: http://actionmobil.com/en/ . Pitää kilpailuttaa lottovoiton jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joppas.. kommenttini on näköjään karannut bittiavaruuteen...Siis nerokasta saksalaista laatutyötä.. Saattaa olla, että sinusta punaviinilasi parantaa auton sisustusta jonkinverran, mutta kyllä tosi heppu kuvaan olisi laittanut viskinoukun...

      Poista
  2. Ei tärpännyt vielä lauantaina mutta ensi perjantaina osunee 49 M€. Älä Rajavartija sitten säikähdä jyrinää pihamaaltasi; meikäläisen UNICAT se vaan on.

    VastaaPoista
  3. Lisään tähän jemmaan tulevaa tarvetta varten listaussivun näiden äijämatkailuautojen valmistajista: http://www.expedition-trucks.com/brokers/expedition-truck-manufacturers-abenteuer-allrad . Näyttää löytyvän heti useampia..

    VastaaPoista