Alla resepti:
Ainekset:
- n. 320 g pastaa, esim. trofie tai fusilli
- 1 hopea- tai keltasipuli
- 4 tl tomaattipyrettä
- 2 dl tomaattimurskaa
- 2 dl vettä
- 1 laakerinlehti
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 150 g pepperonia
- 150 g fetajuustoa
- öljyä paistamiseen
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulia kattilassa oliiviöljyssä ja lisää sitten tomaattipyree. Jatka paistamista. Lisää tomaattimurska, vesi, laakerinlehti ja mustapippuri ja anna kiehua hetki.
- Leikkaa salami ohuiksi viipaleiksi ja leikkaa kiekot vielä neljään osaan. Paista pepperoneja pannussa pienessä määrässä öljyä, kunnes ne saavat vähän väriä.
- Lisää pasta pepperonien joukkoon ja kaada tomaattikastike päälle. Murenna mukaan suurin osa fetajuustosta. Asettele pasta lautasille ja murustele päälle vielä fetajuustoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti