Hesarin sivuilta löytyi resepti hodaripannu -nimiselle ruoalle. Tämä on kokeilemista vuokaruokaresepteistä (
Nachopelti ja
Lihapullapelti) yksinkertaisin ja nopein valmistaa. Periaatteessa kyse on hotdogien valmistamisesta uunissa, mutta valmistustekniikasta johtuen tulos on parempi kuin perushodarissa. Ohje alla.
Ainekset (6 annosta):
- 6 hodarisämpylää
- 2 dl kaupan valmista tomaattipastakastiketta
- 2 dl maukasta juustoraastetta
- 6 pitkää nakkia
- (paahdettua sipulia)
Valmistus:
- Lado hodarisämpylät uunivuokaan. Lusikoi sämpylöiden sisään pastakastike ja puolet juustoraasteesta. Lisää nakit ja loput juustoraasteesta.
- Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai siihen asti, kunnes nakit ja kastike ovat kuumia.
- Viimeistele halutessasi paahdetulla sipulilla. Tarjoa salaatin, tomaattikastikkeen ja yrttien kanssa.
Kelvollista tuli ja oli nopea valmistaa. Ruokaa mainostetaan Hesarissa "mättöruokana" ja sellaiseksi se varmasti soveltuukin: pikaruoaksi oluen kanssa ja vaikkapa urheilua tmv. katsottaessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti