lauantai 13. huhtikuuta 2019

Kasarmimuonaa: Hodaripannu

Hesarin sivuilta löytyi resepti hodaripannu -nimiselle ruoalle. Tämä  on kokeilemista vuokaruokaresepteistä (Nachopelti ja Lihapullapelti) yksinkertaisin ja nopein valmistaa. Periaatteessa kyse on hotdogien valmistamisesta uunissa, mutta valmistustekniikasta johtuen tulos on parempi kuin perushodarissa. Ohje alla.

Ainekset (6 annosta):
  • 6 hodarisämpylää
  • 2 dl kaupan valmista tomaattipastakastiketta
  • 2 dl maukasta juustoraastetta
  • 6 pitkää nakkia
  • (paahdettua sipulia)
Valmistus:
  1. Lado hodarisämpylät uunivuokaan. Lusikoi sämpylöiden sisään pastakastike ja puolet juustoraasteesta. Lisää nakit ja loput juustoraasteesta.
  2. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai siihen asti, kunnes nakit ja kastike ovat kuumia.
  3. Viimeistele halutessasi paahdetulla sipulilla. Tarjoa salaatin, tomaattikastikkeen ja yrttien kanssa.
Kelvollista tuli ja oli nopea valmistaa. Ruokaa mainostetaan Hesarissa "mättöruokana" ja sellaiseksi se varmasti soveltuukin: pikaruoaksi oluen kanssa ja vaikkapa urheilua tmv. katsottaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti