Ainekset:
Pannukakku:
- 6 dl maitoa
- 1 tl suolaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 3 kananmunaa
- ½ dl öljyä
- 1 pieni sipuli
- 1 pieni paprika
- 400 g jauhelihaa
- 2-3 rkl vehnäjauhoja
- 1 prk kermaviiliä (200 g)
- 1-2 rkl yrttimaustesekoitusta
- suolaa
- juustoraastetta
- Levitä reilunkokoinen arkki leivinpaperia uunipellille. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Sekoita maito, suola ja jauhot kulhossa. Vatkaa munat sekaan ja lopuksi öljy (käytin rypsiöljyä).
- Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista pannukakkua 20–30 minuuttia (paistoin 27 minuuttia) uunin keskitasolla. Kumoa pannari puhtaalle leivinpaperille ja jäähdytä.
- Kuori ja silppua sipuli hienoksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja paloittele paprika pieneksi.
- Ruskista jauheliha, sipuli ja paprika. Sekoita loput aineet sekaan. Alenna lieden lämpö pienelle ja sekoittele täytettä sen verran, että täytteestä tulee sakeaa ja puuromaista.
- Levitä täyte pannukakun päälle ja rullaa pannari napakaksi rullaksi.
- Kuorruta rulla juustoraasteella ja laita uunin ylätasolle vielä noin kymmeneksi minuutiksi, kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin.
Edit: Testasin tämän pannarin kylmää meksikonserkkua. Löytyy tästä linkistä Kyhepunusta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti