lauantai 15. joulukuuta 2018

Moro, moro porot...

Siitä onkin aikaa vierähtänyt kun viimeksi täällä olen edes käynyt tai sitten kirjaillut mitään. Lueskelin noita vanhoja tekstejä..
Ihan mukavia juttujahan ne ovat. Itseasiassa itselläni ei ole oikeastaan mitään annettavaa juuri tällä hetkellä, mutta lähinnä kirjauduin, jotten ole ihan vielä kuollut, jos sellaista sankat seuraajajoukkomme ovat luulleet.

Willie Rokka on näköjään ottanut joukkoon naisen Sirpsi (?) kypsien heppujen seurantaan... eihän silti, voihan naisetkin kypsyä ihan samalla tavalla kuin ukkelitkin..

Kuriositeettina mainittakoon, ettei blogi enää tuntenut Rajajääkäri1943. Piti pariin eri kertaan todistella olemassaoloaan. No, siis syypäähän istuu tällä hetkellä näppäimistön edessä.

Jotenkin on ollut alkuvuoden, kesän ja loppuvuoden aika turhautunut olo, joka ei ole lähtenyt oikein millään irti. Kaipa sen on saanut tuntea nahoissaan myös armoitettu ystäväni Willie Rokka.

Kai tänne pitäisi kertoa jokin juttu, tarina yms. koska kuitenkin sain viimein tämän auki.. Vaikeaa se on, kun en laita ruokaa, en ole erästellyt, juossut hirveästi vieraissa, matkaillut, enkä harrastanut muutakaan kypsille hepuille tyypillisiä harrastuksia.

Parempi jättää toiseen kertaan, sori Pori!

1 kommentti:

  1. Valitettavasti Sirpsi kävi vain kommentoimassa Willien tekemään mokaa eikä jäänyt hengailemaan tienoille sen pidemmäksi aikaa.

    VastaaPoista