Tarvikkeet:
- Alumiinifolio
- Leivinpaperi
- Perunoita
- Sipulia
- Makkara (ryynimakkara mieluiten, grillimakkara käy hätätilassa)
- Juusto
- Sinappi
- Sipuli
- Mustapippuri
- (Olut)
Valmistusohje:
- Otetaan reilu pala alumiinifoliota rullalta ja levitetään sen päälle vastaavankokoinen leivinpaperipalanen.
- Kuorituista perunoista viilletään mahdollisimman ohuita siivuja. Ohuita koska sitten kypsyvät helpommin. Laitetaan keskelle leivinpaperia. Laitetaan suolaa ja mustapippuria.
- Sipulit kuoritaan ja leikellään siivuja. Laitetaan perunoiden päälle.
- Makkarat leikellään palasiksi ja laitetaan sipuleiden päälle. Laitetaan sinappia päälle.
- Juusto laitetaan ylimmäksi.
- Kootaan paketti nyytiksi. Halutessa lorautetaan olutta nyytin sisään. Huom! Tämä ei oikein toimi jos nyytti valmistetaan etukäteen koska olut tahtoo vuotaa ulos nyytistä.
Paisto-ohje:
- Tehdään nuotio.
- Nyytit nuotioon ja annetaan olla X aikaa. X löydetään avaamalla silloin tällöin yhtä koenyyttiä ja maistamalla perunoita jotka kypsyvät hitaimmin.
- Kun perunat ovat kypsät, nostetaan nyytit pois nuotiosta ja syödään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti